• Δευ - Παρ
    09:00 - 18:00
    Σάβ. 10:00 - 15:00
Επικοινωνήστε μαζί μας

2102207526

close

Μελέτη Φυσικού Αερίου

Img

Μελέτη εγκατάστασης Φυσικού Αερίου

Η μελέτη ενός συστήματος θέρμανσης είναι το πρωταρχικό βήμα για την εξοικονόμηση ενέργειας. Έτσι στα περισσότερα συστήματα θέρμανσης που δεν υπάρχει ή δεν έχει εφαρμοστεί η μελέτη, αν και φαινομενικά λειτουργούν, παρουσιάζουν πολλά προβλήματα. Το ποιο σύνηθες πρόβλημα που παρουσιάζεται κυρίως στα παλιά συστήματα κεντρικής θέρμανσης είναι οι δύο τελευταίοι όροφοι των πολυκατοικιών να έχουν ανεπαρκή θέρμανση.

Άλλο σύνηθες πρόβλημα είναι ο εγκλωβισμός αέρα στις σωληνώσεις θέρμανσης με αποτέλεσμα την αυξημένη κατανάλωση καυσίμου, διάβρωση των σωληνώσεων – θερμαντικών σωμάτων, θόρυβο στις σωληνώσεις και ελλιπή θέρμανση

Η ErgoCasa αναλαμβάνει την μελέτη συστημάτων θέρμανσης και προτείνει τον απαραίτητο εξοπλισμό για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Εξτρά εγγύηση ενός έτους.

Σε όλα τα έργα της η Ergocasa χρησιμοποιεί τα κατάλληλα πιστοποιημένα υλικά ώστε να εξασφαλίζεται η μακροχρόνια και απροβλημάτιστη λειτουργία των μηχανολογικών εγκαταστάσεων. Αυτή η πολιτική , μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε έξτρα εγγύηση ενός έτους καλής λειτουργίας της εγκατάστασής μας.